У Київській області тисячі людей залишаться без опалення: деталі

У Броварах на території Київської області 13 листопада заплановано масштабне відключення опалення

У Броварах на території Київської області 13 листопада заплановано масштабне відключення опалення – причиною стала аварія. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Броварів Ігорем Сапожком на його сторінці в соціальних мережах.

За його словами, через аварійну ситуацію в системі централізованого теплопостачання та необхідність усунення пошкодження на трубопроводі зовнішніх мереж буде відсутня послуга з постачання теплової енергії в житлових будинках та окремих спорудах міста, за адресами: вул . Марії Лагунової, 1, 2, 3-А (ЗДВ "Ромашка), 4, 4-А, 5, 7, 9; бульв. Незалежності, 3-А, 3-Б; вул. Героїв України, 1, 3, 5 , 5-Б, 7, 9, 11, вул.Київська, 294, 296, 296-А, 298, 300-А, 304, 306 (ЗДО "Ластівка").

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу.

Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися