У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників: деталі

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників для мешканців української столиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників для мешканців української столиці – мешканцям розповіли, як передати документи після процедури. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

За словами комунальників, після перевірки квартирних лічильників тепла та гарячої води споживачі повинні передати інформацію про її результати до Комунального концерну "Центр комунального сервісу" для її актуалізації.

Для цього необхідно надати такі документи: свідоцтво про повірку, акт виконаних робіт/протокол повірки, акт демонтажу/монтажу (якщо повірку було здійснено з демонтажем приладу обліку), фото лічильника з показниками на поточну дату.

Надіслати документи можна будь-яким зручним способом: Skype, Telegram – перелік контактів за посиланням; месенджер у Facebook ЦКС; ящики для прийому звернень або на особистому прийомі в сервісних центрах ЦКС – адреси центрів за посиланням; e-mail: [email protected].

Фахівці при внесенні інформації здійснюють звіряння показань та за необхідності коригують нарахування.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися