У Києві є укриття, які можуть захистити від ядерного удару: деталі

В Оболонському районі української столиці є укриття, які здатні захистити людей від ядерного удару

В Оболонському районі української столиці є укриття, які здатні захистити людей від ядерного удару. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав голова Оболонської районної державної адміністрації Кирило Фесик, цитує його комунальне видання Вечірній Київ.

За його словами, є ще така категорія як сховища, що відрізняються від укриттів. На балансі є п'ять сховищ, за які відповідає Оболонська адміністрація. Роботи там завершено.

Вони дуже потужні, можуть вмістити багато і навіть захистити від ядерного удару. Там є хитра система доступу. У самому сховищі є маленьке сховище, тому, якщо відбудеться завал, то з нього можна буде вибратися.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують провести протиаварійний ремонт естакади Південного мосту . Оголошено тендер на пошук підрядника. Замовником ремонтних робіт є комунальне підприємство "Київавтодормост". На ці роботи зі столичного бюджету готові витратити понад 16,3 мільйона гривень.

Нагадаємо, у Києві на під'їзді до мосту Метро на місяць обмежили рух транспорту . Дорожники виконуватимуть ремонтні роботи борту та проїжджої частини естакади. Через ремонт рух транспорту обмежили на з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження продовжаться до 10 грудня.

Дивіться також фото, як на залізниці будують важливий для Київської області міст .

Читайте также