Киян попереджають про зміну погоди: прогноз погоди на п’ятницю

Синоптики попереджають, що буде хмарно з проясненнями

Наприкінці цього тижня, 17 листопада, мешканці Києва та околиці відчують ознаки наближення зими. Буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Температура по області вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла. У Києві вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

Погода по Україні 

Синоптики попереджають, що буде хмарно з проясненнями. У західних, східних та північно-східних очікується невеликий дощ та мокрий сніг, а на заході країни можливість помірні опади вдень. На решті територій очікуються невеликі опади. Вітер спочатку буде північно-західним, але пізніше зміниться на південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура вночі коливатиметься від 3° тепла до 2° морозу; вдень очікується від 0 до 5° тепла, а на південних та Закарпатті тепло може сягати від 4 до 9°. У південній частині Одещини може бути навіть до 13°. У Карпатах очікуються опади у вигляді снігу, а вночі та вдень там буде від 0 до 5° морозу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на території Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника на Київщині фотопастки зафіксували наявність рисі євразійської.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися