Названо точну дату відкриття Подільсько-Воскресенського мосту: деталі

В українській столиці назвали точну дату закінчення робіт на Подільсько-Воскресенському мосту через Дніпро

В українській столиці назвали точну дату закінчення робіт на Подільсько-Воскресенському мосту через Дніпро. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав засновник групи компаній-підрядників "Автострада" Максим Шкіль у коментарі журналістам порталу ТСН.

За його словами, компанія планує 25 листопада завершити всі роботи, які мали провести в рамках першої черги будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Бар'єрну огорожу закінчать встановлювати 24 листопада, а 25 – шумозахисні екрани. Тобто планують 25 листопада завершити всі роботи на Подільсько-Воскресенському мості та об'єкт може бути відкритий. Але таке рішення ухвалює виключно замовник будівництва – КМДА.

Запуск Подільсько-Воскресенського мосту з'єднає Русанівку та Воскресенка з Подолом. А от Троєщині та Райдужному масиву поки що доведеться почекати.

Нагадаємо, у Києві на під'їзді до мосту Метро на місяць обмежили рух транспорту. Дорожники виконуватимуть ремонтні роботи борту та проїжджої частини естакади. Через ремонт рух транспорту обмежили на з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження продовжаться до 10 грудня.

Дивіться також фото, як на залізниці будують важливий для Київської області міст.


Читайте также