У Київській області виявили стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Мешканців закликали не смітити

У Гостомелі виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

За даними відомства, інспектори комунального підприємства "Муніципальна варта" виявили несанкціоноване сміттєзвалище у Гостомелі на вулиці Молодіжна.

"Шановні мешканці Гостомельської громади, створення стихійних сміттєзвалищ не у спеціально визначених локаціях суворо заборонено. Будьте відповідальними, адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Бережіть навколишнє середовище!" — йдеться в повідомленні Гостомельської селищної військової адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Постійна комісія Київської міської ради з питань архітектури, містопланування та земельних відносин не підтримала рішення про заповідання лісу в охоронній зоні музею в Пирогові. На цій земельній ділянці планують збудувати новий житловий мікрорайон. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві вимагають призупинити офіційну підтримку органами місцевої влади створення нових муралів до затвердження прозорого механізму залучення громади та експертного середовища до затвердження їх ескізів. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради.

Читайте також, що під Києвом сміття вивозили в лісосмугу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


віктор

18 листопада 2023, 12:13

Таких стихійних сміттєзвалищ в області багато. Навколо смт Іванків їх десятки. Приклад, с.Коленці оточують гори сміття і, в основному, в лісному масиві. Є великі гори, а є поодинокі викиди. Люди вивозять сміття в ліс за сотні метрів від дороги, а то й за кілометри

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися