Для переселенців відремонтували гуртожиток у Київській області (ВІДЕО)

Скільки родин отримають житло

У Михайлівці-Рубежівці завершили ремонт у гуртожитку для переселенців. Про це розповіли в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

У червні цього року периметр будівельного майданчика під гуртожиток був повністю огороджений. Будівельники проводили демонтаж внутрішніх перегородок. На території гуртожитку передбачено паркувальні майданчики для автомобілів та велосипедів, спортивні й дитячі майданчики, а також зона відпочинку.

В гуртожитку для 19 родин переселенців у селі Михайлівка-Рубежівка благодійний фонд "Житло для ВПО" закінчив ремонтні й оздоблювальні роботи. Зараз на об’єкті триває збірка та встановлення необхідних меблів.

"Ми разом провели велику роботу й перетворили занедбану будівлю на Центр соціалізації ВПО, де скоро в комфортних умовах будуть жити родини, які через війну втратили своє житло", — зазначили в БФ "Житло для ВПО".

Відновлення гуртожитку реалізується благодійним фондом "Житло для ВПО" у співпраці з Ірпінською міською радою та за фінансової підтримки польської компанії Dom Development. Про офіційне відкриття ще не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині триває будівництво приватних будинків з нуля на місці знищених під час бойових дій. Нове житло будують на 83 об'єктах у 15 громадах пристоличного регіону.

Читайте також та дивіться фото, як під Києвом триває відновлення зруйнованого житла.

Джерело: https://t.me/newsimr/16573


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися