Чарівних диких тварин показали в одному з лісництві Києва (ФОТО)

Де можна побачити

У Дарницькому районі Києва можна побачити чарівних диких тварин у лісництві. Про це розповіли в Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Микільське лісництво є історичною місцевістю Києва, селище при лісництві та лісництво. Микільське лісництво розташоване біля зупинки електропоїздів "Лісництво" залізниці Дарниця–Гребінка. Микільське лісництво виникло як самостійне 1902 року виділенням із Броварського лісництва.

Саме у Микільській лісовій дачі, майбутньому Микільському лісництві, з 1895 року, запровадили систему правильного ведення лісового господарства:

·       лісові масиви були поділені просіками на квартали;

·       заборонили суцільну вирубку дерев;

·       на кожній десятині лісу необхідно було залишити не менше 150 дерев віком 70–80 років. 

"Усім спокійної неділі. Місце: Микільське лісництво. Фото: Олена Сугак", — йдеться в повідомленні Дарницької районної державної адміністрації до оприлюднених фото.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва сталася пожежа у приватному житловому будинку на вулиці Лютневій. Загасити вогонь рятувальникам вдалося за годину. Під час пожежі врятували цуценя та кошеня. Відео можна подивитись за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри.

Читайте також, як у Київському зоопарку для родини папуг-монахів облаштували нову домівку.

Читайте также