У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про нарахування рахунків: деталі

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про нарахування рахунків за опалення та енергозбереження

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про нарахування рахунків за опалення та енергозбереження - мешканцям розповіли, як дізнатися скільки тепла споживає ваш будинок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

За словами комунальників, щоб дізнатися енергоефективність будинку та обсяги споживання тепла, кияни можуть скористатися онлайн-ресурсом Teplo.org.ua. Сервіс налічує понад 9,1 тис. будинків і знає, скільки тепла споживає ваша багатоповерхівка, його вартість і що впливає на обсяги нарахувань", – зазначили у компанії.

Teplo.org.ua також містить інформацію про чинні в Києві програми енергоефективності та умови участі в них. Щоб отримати інформацію, введіть у рядок пошуку адресу вашого будинку та в онлайн-режимі дізнайтесь про: обсяги та структуру споживання тепла будинком у опалювальний сезон; встановлені у ньому прилади обліку; опалювальні площі; джерело, що постачає теплоенергію до будинку.

Також можна порівняти свій будинок з подібним енергоефективним та дізнатися, як знизити споживання тепла.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися