У Києві повідомили, коли відбудеться свято останнього дзвоника

У столичні повідомили, коли учні шкіл відсвяткують останній дзвінок у 2021 році. Школярі повернулися за парти після закінчення карантину, проте навчальний рік планують закінчувати за планом. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook освітній омбудсмен Сергій Горбачов.

Повідомляється, що закінчувати навчальний рік планують до затвердженого термін, тому, що навчальний процес в школах не переривався, а вівся в дистанційному режимі через жорсткі карантинних обмежень.

Міський голова столиці Віталій Кличко заявляв, що навчальний рік у школах продовжувати не будуть і він закінчиться в травні, як і планувалося спочатку. Він спростував інформацію про те, що навчальний рік будуть продовжувати на літо і нагадаємо, що заняття проходили дистанційно за затвердженою програмою.

Сергій Горбачов заявив, що столична влада рекомендувала директорам шкіл провести останній дзвінок 26 травня. Відзначається, що при цьому керівники шкіл можуть змінити дати і вирішити самостійно, в якій  формі буде проходити захід.

Нагадаємо, що під час жорсткого карантину в Києві були закриті школи і дитячі сади. Карантинні обмеження діяли з 5 по 30 квітня через серйозний сплеск захворюваності в місті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закривають один з входів в метро "Позняки".

Читайте також, коли в Києві підвищать проїзд в транспорті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Борис

19 травня 2021, 10:10

Зустріч однокашників… https://youtu.be/I353wyGx3t4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися