У Київській області розпочнуть масштабне будівництво виробництва: деталі

У Бучанській громаді на території Київської області розпочнуть масштабне будівництво

У Бучанській громаді на території Київської області розпочнуть масштабне будівництво — йдеться про нові очисні споруди, у спорудженні яких допоможе Південна Корея. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Бучі Анатолієм Федоруком.

За його словами, однією з тих, що уклали договір, став Корейський інститут екологічної промисловості та технологій (KEITI). Не залишилося осторонь і Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Домовленості передбачають грантове фінансування проекту, орієнтовна вартість якого становить понад 10 мільйонів доларів. Для майбутніх робіт уже відведено ділянку площею сім гектарів у Бучі. Проектування та будівництво триватиме до трьох років. Це будуть перші нові очисні споруди по всій Україні за часів незалежності.

Нові очисні споруди значно зменшать екологічні ризики, зроблять систему стоків більш ефективною та сприятимуть зеленому розвитку Бучанської громади.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

26 листопада 2023, 20:21

А кому потрібні, іменно зараз, ці очисні. Нема куди грошей відмить. Як не стадіони, то аеропорт, то бруківку положить. В країні війна, а їм очисні горять. Прилетить і........ Ой ми не знали.

Петя

26 листопада 2023, 03:32

Україна давно поділена йде зачистка територій

Петя

26 листопада 2023, 03:32

Україна давно поділена йде зачистка територій

Лал

25 листопада 2023, 17:06

Ти псих , і у тебе з головою не добре. Гаруй , чого у тебе не виходить у самого?

KGB

25 листопада 2023, 16:46

Ось такі "розумним" українцям допомагають "тупі" корейці. Потім цю землю і віддадуть тим же "тупим" корейцям,на яких будуть гарувати за копійки "розумні" українці. Бо у нашої влади,блядь,на цей проект нема грошей! То це та типу "Незалежна" Україна?????

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися