У Києві та у Київській області можливі тимчасові відключення світла

Що варто знати споживачам

У Києві можливі обмеження енергопостачання. Про це заявили у Київській міській військовій адміністрації з посиланням на інформацію "Укренерго", передають "Коментарі".

Енергетики повідомили, що магістральні повітряні лінії  електропередачі та лінії розподілу обленерго в центральному регіоні пошкоджені внаслідок нічної атаки російських окупантів.

"Це означає, що надійність енергоживлення в регіоні знижена. Ремонтні бригади вже розпочали аварійно-відновлювальні роботи. Але в період виконання відновлювальних робіт в столиці можливі обмеження енергопостачання", — попередили у Київській міській військовій адміністрації.

Для ліквідації наслідків атаки потрібен час, ремонтні бригади роблять все можливе, щоб відновити надійність енергопостачання якомога швидше, запевнили у КМВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок чергової повітряної атаки безпілотниками-камікадзе є потерпілі та руйнування у кількох районах столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, після потужного обстрілу дронами у Києві залишилися без світла десятки житлових будинків та понад сотні установ. Тривають роботи з відновлення. Окрім того, під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кВ. Попередня причина — пошкодження внаслідок обстрілу.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото наслідків повітряної атаки на столицю.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Читайте також, що на Київщині збиті дрони пошкодили будинки та підприємство.

 

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3581


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися