Через негоду запізнюються поїзди до Києва

Що про ситуацію розповів перевізник

Через негоду деякі поїзди далекого сполучення прямують з відхиленням від графіка на понад годину. Про це повідомили в компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

За даними перевізника, на понад годину через негоду затримається поїзд №247/248 Одеса — Київ та ще кілька рейсів інших напрямків. Однак попри сильні снігопади поїзди продовжують курсувати країною і жоден рейс не скасовано.

Посилено пропозицію по найбільш засніжених регіонах:

·       +4 вагони поїзду №106 Одеса — Київ сьогодні;

·       +4 вагони поїзду №248 Київ — Одеса сьогодні;

·       +4 вагони поїзду №248 Одеса — Київ завтра;

·       +4 вагони поїзду №779 Суми — Київ завтра.

Київська кільцева електричка курсує за графіком, зазначили в "Укрзалізниці". Перевізник закликав пасажирів бути уважними та слухати оголошення на залізничних вокзалах, а також при плануванні поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через негоду. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сильний сніг, хуртовина і дуже сильний вітер у понеділок, 27 листопада. Пориви північно-західного вітру в столиці сягають 15-20, місцями 25 метрів за секунду. Вулиці та дороги столиці очищають від снігу 490 одиниць спецтехніки. Комунальники продовжують боротьбу з наслідками негоди у столиці. Через негоду у Києві обмежили в’їзд габаритного транспорту зранку 27 листопада.

Нагадаємо, що у Києві через сильний снігопад школи змінили формат навчання.

Читайте також, що найбільший прапор України пошкоджено у Києві через негоду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися