Погода у Києві та Київській області різко зміниться

Який прогноз дали синоптики на найближчі дні

У Києві та Київській області у найближчі дні кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про поліпшення погоди у Київській області та у Києві, але ненадовго. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у вівторок, 28 листопада, буде хмарно, з проясненнями, але без опадів, на дорогах — ожеледиця. Температура по області вночі 5-10 градусів морозу, вдень — від трьох градусів морозу до двох градусів тепла. У Києві вночі 5-7 градусів морозу, вдень — від нуля до двох градусів нижче нуля. У вівторок, 28 листопада, у Києві та Київській області прогнозують вітер з поривами 5-10 метрів на секунду.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у Києві 28 листопада буде пауза в опадах, сніг малоймовірний. Вітер південно-східного напрямку. Слабший за сьогоднішній, проте ще досить сильний, до 15-18 метрів за секунду. Вночі у столиці 6-8 градусів морозу, завтра вдень близько нуля.

"Південні циклони ходять серіями. Так ось. У середу, 29 листопада, показуватимуть наступну серію. Із південного заходу в Україну знову прийде активний молодий циклон із снігом та дощем, із сильним вітром. 30 листопада циклон піде за межі України — передишка", — зазначила Діденко.

Черговий циклон прийде до Києва 1 грудня, проте із відчутним потеплінням. Цей тиждень загалом буде холодним, з вівторка, 28 листопада, вночі знову домінуватиме морозна погода.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві головну ялинку України встановлять на Софійській площі. На встановлення ялинки у столиці витрачати кошти з бюджету не будуть. Як і торік, новорічну красуню встановлять та прикрасять за рахунок меценатів та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане з цим, покладена на ТОВ "Глобал-декор". Ялинку у Києві планують встановити до 6 грудня. У Києві через воєнний стан масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі під час новорічних свят не буде. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися