Потужні вибухи буде чутно у Київській області

Що треба знати мешканцям регіону

У Київській області буде чутно потужні вибухи. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Білоцерківському районі Київської області у середу, 29 листопада, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи.

"Завтра, 29 листопада на території Ольшаницького родовища гранітів заплановано проведення вибухових робіт. Вони пов'язані з технологічними процесами. Роботи проводитимуться з 8.00 до 20:00", — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Мешканців Київської області закликали зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася пожежа у кафе, розташованому на вулиці Хорива. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Читайте також, як потужний вибух вщент зруйнував будинок на Київщині.

Джерело: https://t.me/kyivoda/12868


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися