Киян попереджають про погіршення погоди: прогноз синоптиків

Оголошено І рівень небезпечності, жовтий

В Україні попереджають про небезпечні метеорологічні явища. У Києві найближчу годину, з утриманням до кінця доби у столиці – туман, видимість 200-500 м.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Просять звернути увагу, що сьогодні в другій половині дня очікується падіння температури до -2..-4°, що може призвести до утворення ожеледиці. Небо буде хмарним з місцями прояснення, без опадів протягом дня, а вночі можливий невеликий сніг. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер південно-західний ↗️ 7-12 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. У Києві вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°.

Погода в Україні 

Без опадів, лише вночі в північно-східних областях невеликий сніг, вдень на Закарпатті та Прикарпатті помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах західних, північних, більшості центральних та Харківської областей ожеледиця.

Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° морозу (у західних областях 6-11° морозу), у південно-східній частині країни близько 0°; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни 1-6° тепла; в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в українській столиці готуються до масштабних відключень електроенергії, експерт пояснив, за якої температури повітря можуть початися обмеження.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися