Стало відомо, чи скасують комендантську годину в новорічну ніч у Києві

Також у КМДА повідомили, чи будуть масові заходи

В ніч з 31 грудня на 1 січня комендантську годину у Києві скасовувати не будуть.

Про безпекові та економічні заходи повідомила заступниця начальника КМДА Ганна Старостенко.

За словами представниці влади, у святкову ніч  комендантська година скасовуватись у святкову ніч не буде. Також киянам не влаштовуватимуть традиційних та звичних святкувань. Попри це, ялинку все ж встановлять на Софіївській площі коштами меценатів.

У місті не буде жодних масових святкувань, зокрема розміщення ярмарків, фудкортів та атракціонів. Проте заклади культури теж долучаються до створення новорічного та різдвяного дива. Комунальні театри презентують різноманітні новорічні вистави. У музеях проведуть майстер-класи зі створення різдвяної атрибутики та дідуха, презентації українських стародавніх і сучасних колядок та ще багато різних мистецьких і благодійних проєктів.

У Музеї історії Києва вже відкрили фантастичну експозицію, присвячену новорічним святам у різні часи. У бібліотеках працівники організовують святкові флешмоби, благодійні акції, конкурси та майстер-класи для дітей.

"Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться в грудні в Києві. Тут є концерти, виставки, спектаклі, шоу та багато інших подій.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися