На Київщині тисячі людей залишилися без води: подробиці та графік

У Білій Церкві та Бучі на території Київської області сталося масштабне відключення водопостачання – причиною стали ремонтні роботи та аварійні ситуації

У Білій Церкві та Бучі на території Київської області сталося масштабне відключення водопостачання – причиною стали ремонтні роботи та аварійні ситуації. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службами місцевих комунальних підприємств.

За словами чиновників, частина жителів Білої Церкви залишилася без води через аварійне розкопування та ремонт водопровідної мережі на бульварі Олександрійський (Танцмайданчик)

Без води площа Соборна, 1/1, 2А. Для виконання робіт буде тимчасово обмежено рух транспорту у напрямку від Укртелекому до центру міста (коло Соборної площі). Роботи заплановані сьогодні з 10.00 до 17.00.

У Бучі в часі немає водопостачання на вулиці Антонія Михайловського в Бучі. Причина ремонтні роботи на водопроводі. Орієнтовний термін поновлення: до 12:00 04.12.2023.

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія".

Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу.

Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися