У Києві до невпізнання змінять набережну та важливу вулицю: деталі

У Дарницькому районі української столиці планують провести важливі роботи з благоустрою

У Дарницькому районі української столиці планують провести важливі роботи з благоустрою – йдеться про демонтаж незаконних рекламних вивісок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, місто продовжують звільняти від незаконних рекламних вивісок. Цього тижня фахівці "Київреклами" прибиратимуть незаконні конструкції на Дніпровській набережній (біля вулиці Ганни Ахматової) та на вулиці Олександра Мишуги (біля проспекту Петра Григоренка).

Нагадаємо, що до комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія".

Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу.

Для входу в особистий кабінет необхідно: зайти на сайт Київводоканалу, перейти до вкладки "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися