У Києві відкриють головну ялинку країни на Софійській площі: точна дата

У центральній частині української столиці готуються до відкриття головної ялинки країни на Софійській площі

У центральній частині української столиці готуються до відкриття головної ялинки на Софійській площі. Про це стало відомо з офіційного коментаря, який дав президент Folk Ukraine, який відповідає за організацію новорічних дійств, Ігор Добруцький, журналістам видання УНН.

За його словами, відкриття ялинки заплановано на 6 грудня.

Нагадаємо, що   у Києві головну ялинку України встановили на Софійській площі. На встановлення ялинки у столиці витрачати кошти з бюджету не будуть. Як і минулого року, новорічну красуню встановлять та прикрасять за рахунок меценатів та з дотриманням режиму обмеження електроенергії.

Відповідальність за встановлення та обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов'язане з цим, покладено на ТОВ "Глобал-декор".

Ялинку у Києві планують встановити до 6 грудня. У Києві через воєнний стан масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі під час новорічних свят не буде.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що думки про доречність новорічної ялинки у Києві під час війни розійшлися. До столичної влади звернулися до петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися