У Києві відкрили головну ялинку України (ФОТО)

Новорічна красуня засяяла на Софійській площі

У Києві в День святого Миколая на Софійській площі традиційно засвітили вогні на головній ялинці України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

За даними мерії столиці, рішення встановити новорічну ялинку у Києві під час повномасштабної війни пов’язане з бажанням не лишати дітей святкового настрою. Як і торік, головна ялинка України – штучна. Висота новорічної красуні — дванадцять метрів. Її встановили і прикрасили за кошти меценатів.

Тема новорічної локації у Києві має назву "Хоробрі серця" та присвячена українським військовим. Новорічне дерево прикрашають іграшки у формі блакитних та жовтих сердець, а на верхівці Герб України.

Поруч із ялинкою є фотозона у вигляді серця, яка теж присвячена українським захисникам. За донат кожен відвідувач може забрати із собою одну прикрасу на згадку. Задонатити можна через QR-коди, які надають благодійні та волонтерські організації, що долучились до ініціативи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрились ялинкові ярмарки. Ялинкові ярмарки у столиці працюватимуть традиційно до 31 грудня. Придбати новорічну красуню можна у кількох районах Києва. Перелік локацій оприлюднив Департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації.

Читайте також, як думки про доречність новорічної ялинки у Києві під час війни розійшлися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


читач

6 грудня 2023, 20:41

Партия 5.10, І ялинка стоїть, і фотографуються, і донатять. Але вам, убогим, цього не зрозуміти ніколи. Захлинайтеся слиною від заздрості.

Партия 5.10

6 грудня 2023, 19:36

Война идёт, а ворье клячко-очко ёлку ставит, надо этого дебила-пидара посадить его очком на верхужку этой ёлки, будет под дебильному, но Клячко такой всегда был, есть и будет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися