У Києві розпочались військові навчання: подробиці

Що відомо про заходи з підвищення оборони столиці

У Києві кілька днів триватимуть військові навчання за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

За даними відомства, військові навчання відбудуться Дарницькому районі з 11 по 14 грудня. Під час тренувань відбудуться практичні дії із залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння. Навчання стартували для нарощування бойових спроможностей під час підготовки і ведення оборонної операції. Киянам нагадали, що знімати та оприлюднювати відео- і фотоматеріали пересування військових і техніки заборонено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час відбиття ракетного удару уламки збитих снарядів пошкодили будинок, є постраждалі. Про наслідки чергового нападу російських окупантів на столицю та регіон розповіли у військових адміністраціях — подробиці.

Нагадаємо, Верховна Рада України схвалила в першому читанні законопроєкт про адміністративну відповідальність за порушення комендантської години. Про розміри штрафів — за посиланням.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися