Через закриття метро змінили маршрути транспорту у Києві (СХЕМИ)

Що потрібно знати пасажирам

У Києві з вівторка, 12 грудня, автобуси №2-М та тролейбуси №12 курсуватимуть за новими схемами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

За даними відомства, зміни у маршрути столичного транспорту внесли для поліпшення транспортного обслуговування пасажирів. Рух автобусів маршруту №2-М у напрямку станції метро "Либідська" буде організовано без заїзду на проспект Науки та вулицю Саперно-Слобідську. Зупинка автобусів здійснюватиметься на діючій зупинці міського пасажирського транспорту загального користування "Деміївський провулок" на проспекті Голосіївському.

Рух тролейбусів маршруту № 12 у напрямку станції метро "Васильківська" буде організовано без заїзду на проспект Валерія Лобановського.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на півроку через підтоплення закрили станції метро на частині синьої гілки. Як планують уникнути транспортного колапсу через додаткове навантаження на транспортну систему — подробиці за посиланням.

Читайте також, що тунель метро у Києві може обвалитись.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися