У Київській області будуть масові відключення світла

Оприлюднено перелік адрес та графік

У Київській області у кількох районах відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередила місцева влада та енергетики, передають "Коментарі". Відключення світла відбудеться через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі" у Яготинській та у Великодимерській громадах.

У Великодимерській громаді планово відключатимуть електропостачання у вівторок, 12 грудня, з 9:00 до 17:00 за такими адресами:

·       Залісся: вулиці Київська, Центральна.

·       Підсобне господарство: вулиця Центральна.

·       Богданівка: вулиці Богдана Хмельницького, Висока, Лісова.

·       Гоголів: Гоголя, провулок Гоголя, Кладижинська, провулок Кладижинський, Котляревського, Остапа Вишні, провулок Чернишевського, Чорних Запорожців та провулок Чорних Запорожців.

У Яготинській громаді планово відключатимуть світло кілька днів поспіль. Так вівторок, 12 грудня, з 9:00 до 15:00 електропостачання не буде за такими адресами:

·       Сотниківка (Ворошилова, Гагаріна, Голобородька, Козацька, Кооперативна, Лесі Українки, Миру, Шевченка);

·       Черняхівка (Гагаріна, Зої Космодем'янської, Заводська, Зарічна).

Окрім того, у Яготинській громаді не буде світла з 9:00 до 15:00 у середу, 13 грудня, у населеного пункті Супоївка (Вітовецька, Глухівська, Сумська, Яготинська). Яготин частково залишиться без світла у пятницю, 15 грудня, з 9:00 до 15:00 по вулицям Будівельна, Заводська, Клубна, провулок Комарова, Маяковського, Молодіжний, Набережний, Олександра Олеся, Перемоги, Філатова, Шевченка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на півроку через підтоплення закрили станції метро на частині синьої гілки. Як планують уникнути транспортного колапсу через додаткове навантаження на транспортну систему — подробиці за посиланням.

Читайте також, що тунель метро у Києві може обвалитись.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися