У Києві екстрено організували транспорт за трьома маршрутами

Наразі курсують 82 автобуси

У Києві від станції метро "Теремки" до станції "Либідська" столична влада екстрено організувала роботу наземного громадського транспорту за трьома маршрутами, що дублюють рух метро. Наразі курсують 82 автобуси та 20 тролейбусів. 

Про це повідомляє портал Києва. 

Приблизний термін проведення відновлювальних робіт – до 6 місяців. Наразі на маршрутах курсують 82 автобуси (інтервал руху 1 хвилина) та 20 тролейбусів (інтервал руху 3 хвилини). Рух поїздів "синьої" гілки метрополітену здійснюється від станції "Героїв Дніпра" до станції "Либідська" за встановленим графіком. Усі станції метро, зокрема і зачинені, без жодних змін працюють як укриття у випадку оголошення повітряних тривог.

Зараз фахівці метрополітену продовжують виконання першочергових протиаварійних заходів. Зокрема, посилення тунелю з середини із встановленням опорних металоконструкцій. Виконують необхідні дослідження, щоб терміново приступити до ремонту тунелю. Разом із цим триває робота зі встановлення причин виникнення аварійної ситуації із залученням профільних установ. Попередньо причиною називають порушення, допущені у процесі будівництва тунелів. Точні висновки будуть отримані після проведення експертизи.

"Коментарі" писали, що у Києві з вівторка, 12 грудня, автобуси №2-М та тролейбуси №12 курсуватимуть за новими схемами.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися