Прикордонники укріплюють українсько-білоруський кордон (ВІДЕО)

Як тривають роботи з посилення обороноздатності

Попри зміну погоди на українсько-білоруському кордоні прикордонники продовжують облаштовувати оборонні загородження. Про це розповів помічник голови Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передають "Коментарі".

За словами помічника Голови ДПСУ Андрія Демченка, ситуація на кордоні з Білоруссю залишається повністю контрольованою. За обстановкою по той бік кордону стежать підрозділи розвідки, оцінюючи стан загрози для вчасного реагування.

"Триває постійна робота з укріплення державного кордону з Білоруссю. Інженерні підрозділи Державної прикордонної служби працюють над встановленням різного типу інженерних загороджень. Зокрема, по всій ділянці українсько-білоруського кордону копають протитранспортні рови", — розповів Демченко.

По всій ділянці копають також встановлюють протитанкові піраміди. Для проведення робіт з посилення обороноздатності прикордонники використовують як відомчу спецтехніку, так і техніку, отриману від партнерів.

Нагадаємо, на Одещині біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі. Із трьох "батюшок" лише один є кліриком, який належить до церкви московського патріархату. Саме він і забезпечив церковним вбранням двох своїх попутників. Раніше протоієрей був у казначействі Києво-Печерської Лаври.

Читайте також, чому у Київській області скасували договір на закупівлю тисячі дронів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися