Масштабний збій у "Київстар": як працюватимуть сирени у Києві

У столичній владі зробили важливу заяву

Масштабний збій у роботі мобільного оператора "Київстар" не впливає на систему оповіщення про повітряну тривогу у столиці. Таку заяву зробили у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними профільного відомства, система оповіщення про повітряну тривогу у Києві не залежить оператора "Київстар". Тому технічний збій у роботі мобільного оператора не впливає на сталість роботи сирен у столиці.

"Навіть у разі відсутності електропостачання модернізована частина системи оповіщення працюватиме автономно. Втім, у місцях встановлення старої частини системи, у випадку відсутності електроживлення про сирену сповіщатиме Патрульна поліція через гучномовці", — заявили у Департаменті муніципальної безпеки КМДА.

Оплата проїзду в Київському метрополітені здійснюється у звичайному режимі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок останнього ракетного обстрілу російських окупантів пошкоджені десятки будівель. Уламки збитих російських ракет пошкодили 42 приватні забудови з різним ступенем руйнування: від вибитих шибок до зрівняних з землею будинків. Обійшлося без жертв. Подробиці та фото — за посиланням

Нагадаємо, на Одещині біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі. Із трьох "батюшок" лише один є кліриком, який належить до церкви московського патріархату. Саме він і забезпечив церковним вбранням двох своїх попутників. Раніше протоієрей був у казначействі Києво-Печерської Лаври.

Читайте також, чому у Київській області скасували договір на закупівлю тисячі дронів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися