Жорсткі заборони та обмеження для транспорту ввели у Київській області

Що потрібно знати водіям

У Білій Церкві на час снігопадів, хуртовини чи ожеледиці ввели жорсткі заборони та обмеження для транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Білоцерківську міську територіальну громаду.

За даними мерії, у Білій Церкві ввели низку заборон та обмежень. Так, для забезпечення роботи снігоприбиральної техніки та функціонування міського господарства заборонено:

·       в’їзд великогабаритного та великовагового транспорту, крім транспорту необхідного для забезпечення життєдіяльності громади.

·      зупинку і стоянку автомобілів вздовж проїзної частини по вулицям: Ярослава Мудрого, Богдана Хмельницького, Василя Стуса, Івана Мазепи, Привокзальна, Олеся Гончара, Небесної Сотні, Андрея Шептицького, В’ячеслава Чорновола, Зелена, Героїв УПА, Степана Бандери, Академіка Линника, Волонтерська, Добровольчих батальйонів, Гоголя, Княгині Ольги, Олександрійський, Шолом-Алейхема (від вулиці Ярмаркової в напрямку Ярослава Мудрого).

Стоянка великогабаритного та великовагового транспорту здійснюватиметься на в’їздах до Білої Церкви:

·       дорога по вул. Сквирське шосе (в районі БВАК);

·       дорога по проспекту Незалежності (в районі кругового руху);

·       дорога по вул. Київська (в районі АЗК БРСМ Нафта);

·       дорога Р17 (6км) (в районі повороту на с. Пилипча).

Нагадаємо, у Київському водосховищі вводять тривалу заборону на вилов раків. Заборону на вилов раків, окрім Київського, ввели на Канівському, Кременчуцькому, Кам’янському та Дніпровському водосховищах. Обмеження триватимуть до 2024 року. 

Читайте також, що погода у Києві та Київській області різко зміниться.

Читайте также