У Києві некерована баржа мало не влетіла в Пішохідний міст на Труханів острів (Відео)

У столиці по Дніпру пливла некерована баржа з краном на борту, яка зірвалася з якоря. Її помітили очевидці та співробітники патрульної поліції. Об'єкт наблизився до Пішохідного мосту. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції України.

Повідомляється, що баржа наблизилася до Пішохідного мосту на Труханів острів, де в той момент знаходилися люди і мало не пошкодила конструкцію переправи. Далі об'єкт попрямував вниз за течією до мосту Метро.

У поліції заявили, що у двох співробітників був вихідний і вони рибалили на березі Дніпра. Поліцейські повідомили своїм колегам на зміні про баржі після того, як помітили некероване судно, яке збивало буйки на своєму шляху. Вона рухалася на великій швидкості і постійно змінювало напрямок.

В результаті судно попрямувало до мосту на Труханів острів, де в той момент знаходилися люди. На місце подій прибули фахівці, які перекрили пішохідну зону і евакуювали людей. Баржа пропливла під мостом безпечно і не зачепила конструкцію.

Користувачі в мережі відзначили, що судно з чимось зіткнулося, оскільки через деякий проміжок часу кран перебував у воді. Незабаром об'єкт вдалося взяти під контроль і відбуксирувати в безпечне місце. На щастя, ніхто не постраждав.

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/patrolpolice.gov.ua/posts/2909893179279197

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві подорожчає проїзд в метрополітені та приватних маршрутках.

Читайте також, хто живе на державних дачах у Конча-Заспі під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися