Кличко розповів, коли повністю відкриють Подільсько-Воскресенський міст

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів, коли столична влада планує запустити рух на Подільсько-Воскресенському мосту, який з'єднає Поділ і Троєщину. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Наш".

За його словами, Подільсько-Воскресенський міст у Києві буде повністю добудовано і введено в експлуатацію до кінця 2021 року. Він зазначив, що переправа є  величезним та складним об'єктом, який місто будує за свої бюджетні кошти.

Кличко сказав, що тіло моста опустили в початкове положення разом з прольотами, на сьогодні роботи йдуть досить інтенсивно. В наступному місяці мер пообіцяв готовий з'їзд на вулицю Нижній Вал на Подолі, яка буде з'єднана з переправою. До кінця року рух по мосту повинні запустити.

Також міський голова звинуватив центральну владу в маніпуляціях щодо того, що вони можуть забрати міст і нібито добудувати його для того, щоб облити брудом мерію. Він підкреслив, що це не чесно і робиться тільки для того, щоб виставити міську владу в негативному світлі.

Мер заявив, що на балансі держави знаходиться Дарницький міст, який також досі не добудований і звернувся до представників центральної влади із закликом займатися тими об'єктами, які перебувають на їх балансі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто проживає на державних дачах у Конча-Заспі під Києвом.

Читайте також про подорожчання проїзду в метро і маршрутках Києва.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися