Стало відомо, коли в Києві може подорожчати проїзд

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що в столичному громадському транспорті вже влітку можуть підвищити вартість разового проїзду, однак після всіх відповідних процедур. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Наш".

За його словами, він не виключать можливості підвищення вартості проїзду в наземному громадському транспорті та метрополітені вже влітку 2021 року. Кличко зазначив, що тариф буде економічно обґрунтованим, а підвищення можливе тільки після ретельних розрахунків і всіх необхідних процедур.

Він запевнив, що до 20-25 гривень проїзд в Києві підвищувати точно не будуть, а в разі подорожчання міська влада зробить все, щоб новий тариф не сильно вдарила по гаманцях городян. Він зазначив, що влада в будь-якому випадку буде виділяти дотації з міського бюджету на міський транспорт.

Нагадаємо, що нещодавно співробітники комунальних підприємств "Київпастранс" і "Київський метрополітен" прийшли з акцією під будівлею Київради, де вимагали підвищити вартість проїзду в метро до 21 гривні, тролейбусах, автобусах і трамваях до 25 гривень і до 79 гривень в київській міській електричці.

Транспортники пояснили свої вимоги тим, що підвищення проїзду зможе покрити величезні збитки підприємств, які вони понесли під час жорстких карантинних обмежень. Альтернативою підвищенню проїзду комунальники назвали дотації з міського бюджету, які покриють борги підприємств.

Раніше "Коментарі" повідомляли про подорожчання проїзду в маршрутках Києва.

Читайте також про долю герба СРСР на Батьківщині-Матері в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

26 травня 2021, 14:04

Понизьте зарплату до средней по стане представиелям Наглядовых рад госпредриятий, и за счет этого покройте затраты этих предприятий, в т.ч. и по зп рядовым сотруникам, оставив вилку не более 5 раз. как было при СССР. и все станет как надо...

Ваня

26 травня 2021, 11:58

боксоПАДАЛЬ:А ЧТО "ИЗМЕНИЛОСЬ" С ПОСЛЕДНЕГО ПОДОРОЖАНИЯ-ЗАСИЛИЕ "УБИТЫХ МАРШРУТОК",СТАРЫЙ "УБИТЫЙ ОБЩЕСТВЕННЫЙ ТРАНСПОРТ",А "ВЫКИНУТЫЕ МИЛЛИАРДЫ" НА ВАЛИДАТОРЫ И КАРТОЧКИ???!!!

Антон

26 травня 2021, 11:41

Трансорт старше бабушек которые в нём ездят, сесть негде...да тут стать иногда негде, но вы платите в 3-4 раза дороже. Чё там? Кличко збс мэр да?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися