У Київській області зачищають звалища будівельного сміття (ФОТО)

Де вже виконали роботи

Прибирання звалищ будівельного сміття з території Гостомельської громади триває. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

За даними відомства, тривають роботи з розчищення та вивезення звалищ будівельного сміття, що утворилися внаслідок бойових дій на території Гостомельської громади.

"Гостомельська селищна військова адміністрація продовжує роботи з розчищення та вивезення звалищ будівельного та великогабаритного сміття з території громади", — йдеться в повідомленні відомства.

Спеціалісти здійснили розчищення та вивезення будівельних залишків за такими адресами:

·       Свято-Покровська, №141в та №73б/2;

·       Свято-Покровська (виїзд);

·       Богдана Хмельницького, №2а;

·       Бучанське Шосе, №8;

·       селище Мощун.

Нагадаємо, Біличанський ліс, який належить Національному парку "Голосіївський", почали масово вирубати. Ліс повністю вирізають і планують будівництво дороги через заповідну зону. Селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш заявив, що масово нищать дерева на кількох локаціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві забудовники програли суд щодо майбутнього заказника. За даними столичних екологів, забудовники намагалися захопити під забудову біля 50 гектарів зеленої зони у Голосіївському районі Києва. Ця територія входить до охоронної зони Музею архітектури та побуту в Пирогово. Тут планують створити заказник "Гончарівська гора".

Читайте також, що кияни вимагають очистити забруднені водойми у Голосіївському парку.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися