У Київській області з'явилися новітні спецмашини: навіщо вони (Фото)

У Гостомельській громаді на території Київської області з'явилися новітні комунальні машини

У Гостомельській громаді на території Київської області з'явилися новітні комунальні машини. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, для покращення якості обслуговування населення комунальне підприємство "Благозеленбуд" за кошти місцевого бюджету закупило дві машини-конструктори.

Автомобілі необхідні для очищення, прибирання та посипання доріг у зимовий період. Влітку дана спецтехніка використовуватиметься як самоскиди.

Нагадаємо, що в українській столиці зробили важливу заяву про рахунки за комунальні послуги - вони вже доступні для оплати. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою концерну Центр комунального сервісу на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, про оплату послуги можна на сайті або за допомогою індивідуального QR-коду, надрукованого на кожному паперовому рахунку-повідомленні. Для оплати через особистий кабінет потрібно: створити обліковий запис, додавши прізвище, ім'я та електронну адресу; додати об'єкт (квартиру або кілька – для допомоги при сплаті родичам); вибрати зручний спосіб оплати та розрахуватися.

Для оплати через QR-код необхідно: сканувати код (перебуває на паперовому рахунку-повідомленні) та перейти за посиланням; вести номер телефону та електронну адресу; натиснути "Сплатити". Сплатити житлово-комунальні послуги можна за допомогою різних платіжних платформ, включаючи мобільні програми фінансових установ та банків, а також через банківські каси або термінали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися