Ірпінь зачистили від незаконної зовнішньої реклами (ФОТО)

Як прибирали незаконні вивіски

В Ірпені триває очищення фасадів будівель від незаконно встановленої зовнішньої реклами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Ірпінську міську раду.

За даними мерії, роботи з упорядкування реклами в Ірпінській громаді проводять працівники КП "Управління благоустрою міста".

"На виконання рішення виконавчого комітету Ірпінської міської ради інспекторами з КП "Управління благоустрою міста" разом з працівниками КП "УЖКГ "Ірпінь" було здійснено демонтаж 30 одиниць зовнішньої реклами по вулиці Антонова в Ірпені", — повідомили в Ірпінській міській раді.

В мерії Ірпеня додали, що з жовтня 2023 року понад 35 підприємців вже отримали дозволи на розміщення зовнішньої реклами. Деякі власники знімають самостійно незаконні рекламні конструкції.

Нагадаємо, Біличанський ліс, який належить Національному парку "Голосіївський", почали масово вирубати. Ліс повністю вирізають і планують будівництво дороги через заповідну зону. Селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш заявив, що масово нищать дерева на кількох локаціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві забудовники програли суд щодо майбутнього заказника. За даними столичних екологів, забудовники намагалися захопити під забудову біля 50 гектарів зеленої зони у Голосіївському районі Києва. Ця територія входить до охоронної зони Музею архітектури та побуту в Пирогово. Тут планують створити заказник "Гончарівська гора".

Читайте також, що кияни вимагають очистити забруднені водойми у Голосіївському парку.

Джерело: https://t.me/newsimr/17876


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися