У Київській області відключать воду: де та коли

Що відомо про ситуацію з водопостачанням

У Бучанському районі Київської області розпочнуть аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, через що частина споживачів тимчасово залишиться без води. Про це розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, у п’ятницю, 22 грудня, пройдуть аварійно-відновлювальні роботи на водогоні у Бучі. Через це без води тимчасово залишаться споживачі по вулиці Яблунській – від будинку №316 до 180. Орієнтовний термін виконання ремонтних робіт — з 9:00 до 17:00. Мешканців Бучі закликали підготуватися та зробити запаси води.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва сталася аварія на водопроводі та провалився асфальт на проїзній частині дороги. Через пошкодження водопроводу на ділянці вулиці Деревлянської від вулиці Білоруської до вулиці Ґарета Джонса перекрили рух транспорту. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області шукають підрядника для добудови каналізаційної станції. Замовником будівельних робіт виступає Зазимська сільська рада. Будівництво каналізаційної насосної станції з напірними трубопроводами ведеться по вулиці Київська в селі Зазим’я. Підрядника шукають для завершення робіт.

Читайте також про масштабну аварію на каналізаційному колекторі у Броварах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися