Нову каналізаційну станцію збудують у Київській області

Що відомо про умови оголошеного тендеру

У Броварському районі Київської області шукають підрядника для добудови каналізаційної станції. Про це йдеться в тендері, оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами оголошеного тендеру, замовником будівельних робіт виступає Зазимська сільська рада Броварського району Київської області. Будівництво каналізаційної насосної станції з напірними трубопроводами ведеться по вулиці Київська в селі Зазим’я. Підрядника шукають для завершення робіт.

За виконання будівельних робіт підряднику готові заплатити майже шість мільйонів гривень. Аукціон заплановано на наступний тиждень. Торги відбудуться у понеділок, 25 грудня. Переможець тендеру має виконати роботи до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, у Києві відкриється центр популяризації й просування вуличних культур. У молодіжному центрі Street Culture побудують залу-трансформер, яку відповідно до запиту перетворюватимуть на лекторій, денс-спот чи коворкінг. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Читайте також про масштабну аварію на каналізаційному колекторі у Броварах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися