Масштабна аварія сталася на каналізаційному колекторі у Київській області

Що відомо про аварійну ситуацію та як вирішують проблему

У Броварах зупинили роботу центральної каналізаційної станції через аварію. Про ситуацію розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

У комунальному підприємстві КП "Броваритепловодоенергія" заявили, що у зв’язку з аварійною ситуацією, яка виникла 26 листопада 2023 року  на центральному самопливному каналізаційному колекторі, і як наслідок — зупинення роботи КНС №3 та пункту приймання стоків, підприємство  вимушене прийняти рішення про тимчасове припинення надання послуг з вивозу рідких побутових відходів.

"Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи на центральному самопливному каналізаційному колекторі,  працівники комунального підприємства, разом з фахівцями з профільних організацій, прикладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення повноцінної роботи зазначених об’єктів", — повідомив Сапожко.

Мер Броварів додав, що поки що вивіз рідких побутових відходів у місті здійснюється приватними компаніями в пункти прийому міст Бориспіль та Київ.

Нагадаємо, у Києві відкриється центр популяризації й просування вуличних культур. У молодіжному центрі Street Culture побудують залу-трансформер, яку відповідно до запиту перетворюватимуть на лекторій, денс-спот чи коворкінг. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися