У Києві розібрали завали в пошкодженій обстрілами багатоповерхівці (ФОТО)

Триває ліквідація наслідків повітряної атаки на столицю

У Солом'янському районі Києва обстежили та розібрали аварійні конструкцій багатоповерхівки, яка постраждала під час повітряної атаки. Про це повідомили у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, роботи з демонтажу виконали рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) "Київська служба порятунку". Рятувальники демонтували аварійні цегляні та бетонні елементи на даху і технічному поверсі 26-поверхового житлового будинку. Також у пошкоджених вибухом помешканнях допомогли мешканцям у ліквідації аварійності скляних віконних та балконних конструкцій.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок нічної повітряної атаки російських окупантів пошкоджені будинки. Мешканці не постраждали. Внаслідок атаки ударними безпілотниками влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає. Напередодні у Київській області внаслідок повітряної атаки російських окупантів знищено величезний склад, пошкоджено будівлі та автомобілі. Постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки нічної повітряної атаки у Києві. У столиці є руйнування та постраждалі. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео вибуху дрона-камікадзе в будинку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися