Погода у Києві та Київській області радикально зміниться

Який прогноз дали синоптики на Різдво

У Києві та Київській області на Різдво, 25 грудня, кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

У Києві та Київській області синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища. Сильний штормовий вітер, хмарну погоду зі снігом з переходом в дощ прогнозують в понеділок, 25 грудня, у столиці та регіоні. Пориви південно-західного вітру сягатимуть ураганного рівня зі швидкістю 17-22 метри в секунду, на дорогах місцями ожеледиця.

У Києві на Різдво температура повітря вночі коливатиметься від одного до трьох градусів морозу, вдень у столиці різко потеплішає — від шести до восьми градусів тепла. У Київській області вночі — від нуля до п’яти градусів морозу, вдень — від чотирьох до дев’яти градусів тепла.

Наступний тиждень синоптики прогнозують в Україні теплу, весняну погоду без істотних опадів.

Нагадаємо, у Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа. Фестиваль ліхтарів відкрився на Співочому полі у Києві. Подробиці та ціна квитків — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися