У Києві патрульні допомогли повернутися додому двом літнім жінкам

Старенькі не могли згадати, де живуть

У Києві за минулі вихідні патрульні розшукали двох літніх жінок, які загубилися. Перший випадок стався у Солом'янському районі, де небайдужий громадянин побачив стареньку, яка розгублено йшла дорогою.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

Чоловік зупинився, щоб допомогти панянці, яка повідомила, що заблукала і не може знайти свій дім. Чоловік відразу сповістив поліцію про цей випадок. Поліцейські оперативно прибули на місце події, звернулися до жінки, встановили її особисті дані та адресу проживання. Потім вони відвезли її додому і передали рідним.

У другому випадку, що трапився у Голосіївському районі, поліцейські отримали виклик про жінку, яка покинула медичний заклад і не повернулася. Патрульні відразу вирушили на місце події, взяли від заявниці опис зниклої жінки і розпочали пошукові заходи.

На щастя, інспектори швидко встановили місцеперебування громадянки та повернули стареньку до медичного закладу, - йдетсья в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські Києва допомогли знайти прихисток 82-річній переселенці, яка самотня залишилась на вулиці.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися