Київський зоопарк підготував незвичну новорічну експозицію (ФОТО)

Що цікавого обіцяють відвідувачам

У столичному зоопарку до новорічних свят підготували експозицію з незвичайними символами 2024 року – "дракончиками". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київський зоопарк".

"Прийдешній 2024 рік – це рік Дракона. Надзвичайний рік сильних, мудрих і шляхетних. І в часи важких випробувань кожен українець став саме таким. Тож до новорічних свят ми підготували експозицію з незвичайними "дракончиками" – шоломоносними василісками", – йдеться в дописі Київського зоопарку.

Поруч із тераріумом василісків розмістили акваріум із яскравими рибами-неонами.

"Якщо підвести очі, то ви зустрінетесь із чаруючим поглядом дракона, який виконує заповітні бажання. Загадати своє бажання та зарядитись силою дракона на цілий рік ви можете на магічній експозиції в Острові звірів", – прокоментували у Київзоо оприлюднені фото.

Центральні квиткові каси Київського зоопарку працюють у понеділок із 12:00 до 15:00, із вівторка до неділі – з 10:00 до 15:00. Вхід у зоопарк – до 15:00, перебування на території – до 16:30.

Нагадаємо, у Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа. Фестиваль ліхтарів відкрився на Співочому полі у Києві. Подробиці та ціна квитків — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися