Погода у Києві та Київській області кардинально зміниться

Який прогноз дали синоптики на найближчі дні

У Києві та Київській області синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

За прогнозами метеорологів, сильний штормовий вітер, хмарна погода з проясненнями, невеликий дощ та мокрий сніг будуть у середу, 27 грудня, у столиці та регіоні. Пориви західного вітру сягатимуть ураганного рівня зі швидкістю 15-20 метри на секунду. У Києві температура повітря протягом доби коливатиметься від чотирьох до шести градусів тепла. У Київській області вночі та вдень — від одного до шести градусів тепла.

"Погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств, порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", — попередили в Укргідрометцентрі.

Цей тиждень синоптики прогнозують в Україні теплу, весняну погоду без істотних опадів.

"У Києві середа очікується хмарною, місцями дощ, потім перехід у мокрий сніг. Вітер сильний! Північно-західного напрямку, пориви до 15-20 метрів за секунду. Обов'язково подбайте, щоб нічого не знесло з подвір'я чи відкритих балконів. Ніч буде трохи навіть теплішою, аніж завтрашній день: вночі +4+7, вдень +2+5 градусів", — зробила прогноз синоптик Наталка Діденко.

Четвер, п'ятниця, субота — антициклон, суха прохолодна погода, стихне вітер, продовжила експерт. На її думку, у ці дні буде добре завершити старі справи, поробити закупи, погуляти на свіжому повітрі, кудись з'їздити в нормальних погодних умовах. У неділю, 31 грудня, прийде атмосферний фронт, тому з'являться дощі та мокрий сніг. Вночі 1-го січня - пауза з опадами, тепло, вдень 1-го січня — опади і також порівняно тепло.

Нагадаємо, у Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа. Фестиваль ліхтарів відкрився на Співочому полі у Києві. Подробиці та ціна квитків — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися