У Києві через ремонт світлофора утворилися затори

Де ускладнено рух транспорту

У Деснянському районі Києва через ремонт світлофора ускладнено рух транспорту та утворилися затори. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

"До уваги учасників дорожнього руху! У зв'язку з проведенням ремонтних робіт світлофора на перетині вулиці Закревського та проспекту Червоної калини, рух транспорту ускладнений в напрямку проспекту Шухевича", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Водіїв закликали врахувати цю інформацію при плануванні своїх маршрутів.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області поліція розслідує ДТП, в якій загинув пішохід. Трагедія сталася у селі Ковалин. Водій автомобілю Opel збив пішохода, який рухався по проїзній частині. Ще одна смертельна ДТП сталася у Броварському районі Київської області. У селищі Велика Димерка п’яний водій збив на смерть пішохода.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця, який на смерть збив 15-річну дівчину. Дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках. Правоохоронець рухався за кермом авто у напрямку Києва та не збавляючи швидкості збив її. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці аварії.

Дивіться відео масштабної ДТП, що сталася в центрі Києва.

Читайте також, як трамвай з пасажирами влетів у вантажівку у Києві. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися