Рекордно теплу погоду взимку зафіксували у Києві

Що цікавого розповіли метеорологи

Грудень вражає киян теплом та температурними рекордами. Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського оприлюднила інформацію про новий температурний рекорд у Києві, передають "Коментарі".

За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, у вівторок, 26 грудня, у Києві зафіксовано рекорд середньодобової температури повітря для цього дня, який склав +5,9°С, що на 0,1°С вище ніж у 2015 році. За кліматичною нормою така температура відповідає кінцю березня.

Окрім того, у Києві зафіксували рекорд найтеплішої мінімальної температури повітря протягом 19 грудня. Мінімальна температура повітря в Києві повторила рекордне значення 1982 і 2019 років і становила +4,1°С. У 2023 році вже зафіксовано 42 температурних рекорди у столиці.

Нагадаємо, у Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа. Фестиваль ліхтарів відкрився на Співочому полі у Києві. Подробиці та ціна квитків — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися