Сильні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

На околицях Києва та в Київській області буде чутно потужні вибухи. Про це мешканців столиці і регіону попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

У Вишгородському районі Київської області та на околицях столиці сьогодні, 28 грудня, може бути чутно потужні вибухи через планові пиротехнічні роботи.

"Увага, може бути гучно у Вишгородському районі. Сьогодні на території району проводять ліквідацію вибухонебезпечних предметів. Зберігайте спокій – роботи планові!" — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Аналогічне попередження зробили у Київській міській військовій адміністрації:

"У передмісті столиці може бути гучно. Це працюють наші сапери. Сьогодні у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій. У разі повітряної тривоги прямуйте до укриття!"

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що війна за рік та 10 місяців завдала довкіллю Києву та Київській області збитків на понад 49 мільярдів гривень. Найбільшої шкоди зазнало атмосферне повітря внаслідок горіння нафтобаз, торгівельних складів та об’єктів енергетичної інфраструктури. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві затримали бізнесмена за трансляцію кремлівської пропаганди на окупованій території Луганської області. Під час обшуків за місцем проживання затриманого у Києві виявлено понад 7,5 млн у гривневому еквіваленті. Слідство встановило, що незаконний бізнес чоловік організував разом з близькою родичкою, яка проживає у тимчасово захопленому місті Кадіївка на Луганщині. 

Читайте також, що коригувальник повітряних атак окупантів по Києву отримав тюремний строк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися