У Києві зняли фільм про загиблого очільника МВС Дениса Монастирського (ВІДЕО)

Фільм "Незавершений політ" буде вперше представлений на платформі YouTube

28 грудня в мережі з'явився офіційний трейлер фільму під назвою "Незавершений політ", який розповідає про загибель очільника МВС Дениса Монастирського.

Про це повідомляють автори фільму. 

Цей фільм був знятий до річниці трагедії, що сталася 18 січня 2023 року у місті Бровари, де в результаті падіння вертольота загинули очільник МВС Денис Монастирський та його перший заступник Євгеній Єнін.

Фільм "Незавершений політ" буде вперше представлений на платформі YouTube 18 січня 2024 року.


Творці цього фільму зауважують, що він приділяє увагу розгляду особливостей життя та діяльності ексміністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського. Фільм досліджує його цінності, пріоритети, незвичайний стиль керівництва, а також реформаторські ідеї, які він запровадив до початку війни. Також звертає увагу на його рішучі та іноді спірні дії, ініційовані під час повномасштабної агресії Російської Федерації, спрямовані на захист нашої держави.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві було представлено особливий святковий комплект, який складається з трьох срібних пам'ятних монет під назвою "Щедрик — колядка дзвонів".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

28 грудня 2023, 17:30

Зачем народные деньги потратили на съёмки фильма про очередную падаль, коррупционера и вообще настоящую проблядь ? Его сжечь надо было как собаку, причём давно, в мусарне людей нет, их надо уничтожать как собак бешеных. Зачем этот урод вообще полетел на вертолете с шлюзами в воюющий Харьков ? Бабло наворованное видать совсем мозги затмило ? Кто оплатит жертвы и ремонт садика, куда упал вертолёт ? Хороший мусор только мёртвый мусор, земля этому угоду стекловатой !

так

28 грудня 2023, 17:19

його цінності, пріоритети, незвичайний стиль керівництва, а також реформаторські ідеї, які він запровадив до початку війни. Також звертає увагу на його рішучі та іноді спірні дії, Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/22500-u-kievi-znyali-film-pro-zagiblogo-ochilnika-mvs-denisa-monastirskogo-video.html © Comments.ua А покойничку то приятно! Или человекам нехером занятся?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися