На Київщині оголосили тривалу жалобу: що потрібно знати

У Тетіївській громаді на території Київської області оголосили тривалу жалобу

У Тетіївській громаді на території Київської області оголосили тривалу жалобу — вона діятиме 29 грудня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Тетієва Богданом Балагурою в соціальних мережах.

За його словами, траур оголосили у зв'язку з похороном військовослужбовця - Юрія Петровича Степанчука, який загинув у боях під Авдіївкою.

У громаді наказано обмежити проведення будь-яких святкувань та розважально-концертних заходів (у тому числі у барах, кафе, ресторанах, піцеріях та ін.) та приспустити Державний Прапор України на будинках та спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій усіх форм власності. .

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки в Київській області поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти завдали ракетних ударів по Києву .

У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала близько п'яти годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу.

Внаслідок ракетної атаки в столиці є руйнування та постраждалі. За уточненими даними, у Києві в результаті обстрілу одна людина загинула, 28 людей поранено.

Читайте також, що у Києві після ракетних обстрілів перекрили кілька вулиць .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися