У Києві після ракетних обстрілів погіршилась якість повітря

Де зафіксували найбільше шкідливих речовин

У Києві зафіксували локальне погіршення якості повітря після ракетних обстрілів російських окупантів. Про це повідомили у Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, внаслідок масштабної пожежі в Подільському районі столиці, спричиненою ракетною атакою 29 грудня, у Києві зафіксовано локальне погіршення якості повітря. У північній частині столиці фіксується підвищення концентрації продуктів горіння, зокрема пилу. Водночас перевищення гранично допустимих концентрацій речовин, за якими здійснюється спостереження, не виявлено.

Киянам та гостям столиці, які перебувають у місцях задимлення, до поліпшення ситуації зі станом повітря рекомендовано:

·       закрити вікна;

·       обмежити перебування на вулиці;

·       пити багато води;

·       якщо є очищувач повітря, то увімкнути його на максимум.

Низький рівень забруднення атмосферного повітря зафіксували на лівому березі Києва. На момент публікації новини стало відомо від мерії Києва, що якість атмосферного повітря у столиці нормалізувалась.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування та потерпілі. За уточненими даними, у Києві внаслідок обстрілів троє людей загинуло, 24 — поранено. 

Читайте також, що у Києві після ракетних обстрілів перекрили кілька вулиць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися