Київський зоопарк запросив на показове годування "дракончиків" (ВІДЕО)

Яка програма чекає на відвідувачів

У Київському зоопарку стартували показові годування "дракончиків". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"2024 рік – це рік Дракона. Тому з нагоди прийдешнього року ми створили нову експозицію у нашому Акватераріумі — флораріум з тропічними рослинами, який поєднує в собі акваріум з маленькими рибками та тераріум з "родичами" драконів – василісками", — йдеться в повідомленні Київського зоопарку.

Кожного дня — з 30 грудня по 7 січня о 13:00 у столичному зоопарку відбуватимуться показові годування цих незвичайних ящірок.

Час роботи квиткових кас: пн – з 12:00 до 15:00; вт-нд – з 10:00 до 15:00. Вхід у зоопарк – до 15:00.

Вартість квитка, придбаного онлайн – 140 грн (дорослий), 90 грн (дитячий); придбаного у квитковій касі – 150 грн (дорослий), 100 грн (дитячий).

Нагадаємо, у Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа. Фестиваль ліхтарів відкрився на Співочому полі у Києві. Подробиці та ціна квитків — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися