У Києві вдалося врятувати понад 100 диких тварин

Наразі 23 тварин знаходяться під опікою центру

За 2023 рік у Києві вдалося допомогти 173 диким тваринам, які опинилися у складних ситуаціях. З цього числа 133 тварин були травмовані або хворі з природи, а інші 40 знаходились у приватному утриманні.

Про це повідомляє  Центр порятунку диких тварин. 

Ми надали їм необхідну медичну допомогу та лікування, щоб допомогти їм повернутися до здоров'я. З гордістю повідомляємо, що з вашою підтримкою ми змогли успішно вилікувати та повернути в природу 61 тварину, які тепер можуть знову насолоджуватися своїм природним середовищем. Інші 43 тварини, після успішного лікування, були передані в інші реабілітаційні центри для подальшої опіки. Завдяки вашій фінансовій підтримці та донатам ми змогли забезпечити необхідні ліки, їжу та персонал для здійснення цих важливих завдань, - йдеться в повідомленні. 

Наразі 23 тварин знаходяться під опікою центру, і допомога киян дуже важлива для подальшого забезпечення благополуччя та відновлення тварин. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали що у Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували рідкісну дику кішку. Зоозахисники зазначили, що ця дика кішка занесена до Червоної книги України, що свідчить про важливість збереження цього цінного виду.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися